Portland CityZapper City Guide 1.0

Ontdek met de CityZapper app de highlights en verborgen plekjes die Portland te bieden heeft! De app geeft je uitgebreide en unieke informatie over bijzondere plekken in Portland. Navigeren gaat snel en eenvoudig met het interactieve wiel. Hierop ...

Portland CityZapper City Guide 1.0

Ontdek met de CityZapper app de highlights en verborgen plekjes die Portland te bieden heeft! De app geeft je uitgebreide en unieke informatie over bijzondere plekken in Portland. Navigeren gaat snel en eenvoudig met het interactieve wiel. Hierop staan verschillende categoriey«n vermeld: van uitgaan en musea tot restaurants en bezienswaardigheden. Verken de stad als een local met unieke tips van plaatselijke bewoners, luchtvaartpersoneel en expats.

- De app werkt geheel offline, dus geen datakosten!
- Unieke en actuele informatie.
- Sla je lievelingsplekken in de stad op in je favorieten.
- GPS-functie: de app geeft aan welke hotspots in de buurt zijn.

Op dit moment zijn de volgende apps beschikbaar: Alesund, Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Basel, Belfast, Berlijn, Brugge, Brussel, Dublin, Florence, Hong Kong, Hull - East Yorkshire, Istanbul, Las Vegas, Lissabon, Londen, Madrid, Montry©al - Quy©bec, New York, Parijs, Philadelphia, Portland, Rome, San Francisco, Stavanger, Vancouver, Venetiy«, Wenen en Zy¼rich.

   Top Software

New Software

Top Search

Latest Reviews